чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы рекомендует

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
 ШОУ, ФЕСТИВАЛИ  ::  ЧЕРКАССЫ

У Черкасах «Епідемія доброти»
17 лютого 2012 року в Україні відзначатимуть Міжнародний день спонтанного прояву доброти. Під час заходу плануються різні акції, флешмоби, щоб звернути увагу людей до гарних справ, хороших слів, підтримки, посмішки, тепла…

У Черкасах 17 лютого о 12:00 год. на Театральній площі (біля Драматичного театру ім. Т. Шевченка) розпочнеться урочисте відкриття «доброї» акції.

Далі «Посланці доброти» роздаватимуть на вулицях картки «робіть гарні справи», «посміхнись» та «щастя вам», закликатимуть людей бути відкритими та чуйними один до одного, робити добрі справи, не забувати казати потрібні слова близьким та й звичайним перехожим.

Також усі бажаючі зможуть записати свої добрі вчинки у Реєстр добрих справ; залучити жителів свого будинку до акції, розклеївши оголошення та прикрасивши будинки перехожі отримають кульки щастя ти незабутні відчуття.

До «Епідемії доброти» може долучитись кожен і зробити у своєму місті яскраве свято. У Черкасах «Епідемія доброти» відбуватиметься на вулицях міста, у навчальних закладах та навіть у дитячих садочках.

Як розповідають організатори, торік у заході взяло участь 200 активних черкащан. Цей день став поштовхом та прикладом для інших. Захід тривав один день, проте наслідком стало усвідомлення, наскільки щирі, добрі та відкритті черкащани.
 


 

  Полезные ссылки