чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы рекомендует

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
 ВЫСТАВКИ  ::  ЧЕРКАССЫ

Виставка екзотичних метеликів
У місті відкрили виставку екзотичних метеликів. Експозиція налічує більше півсотні комах найрізноманітнішого розміру та кольору.

До Черкас ці надзвичайно красиві гості завітали з Південної Америки, Індії та Китаю. На відміну від звичайних метеликів, ці екзотичні комахи самі прилітають до відвідувачів і сідають їм на долоні. А до виставкового павільйону екзотичні красуні потрапляють ще лялечками.

Павло Половик, консультант: «Купуємо лялечки, з яких вирощуємо метеликів. Протягом 2-3 днів вони в нас з’являються на світ. Кожні 3 дні – близько 30-40 різних метеликів».

Тому в черкащан є унікальна можливість не лише помилуватися комахами, а побачити момент, коли вони з лялечки перетворюються на метелика.
Унікальна експозиція налічує близько двадцяти різновидів цих красенів. Серед них – мормон, парусник, пурпурова троянда, хвіст ластівки, метелик-сова й інші екзотичні комахи.
Павло Павленко, консультант: «Клімат непідходящий для них. Ми їм намагаємося робити оптимальну вологість та температуру, але все одно вони відчувають, що дуже далеко від дому. Тому не дуже активні».

Один із найяскравіших експонатів – метелик «Данаїда». Ця надзвичайно красива комаха є серйозною загрозою для птахів. Її незвичайні крила отруйні для них. А зіркою експозиції, за словами консультанта, є метелик під назвою «Атлас-сатурнія». Розмах його крил сягає 30 сантиметрів.
Але живе ця краса не більше трьох днів. Унікальні тропічні гості лишаться в Черкасах на найближчий місяць. Відвідувачі виставки зможуть побачити трепетання крил півсотні різнокольорових красенів, потримати їх на руці та загадати бажання.
Давні легенди говорять, що метелики доносять найсокровенніші бажання до самих небес.

Виставка триватиме до середини квітня 2012 р.
 


 

  Полезные ссылки