чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы рекомендует

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
 КОНЦЕРТЫ  ::  ЧЕРКАССЫ

Сергей Бабкин концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
23 января 2019 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Касса: (0472) 31-44-16
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 550 - 790 грн.

Музикант, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни-8» Сергій Бабкін вирушає у великий всеукраїнський тур на підтримку свого нового альбому «Музасфера».

10 альбомів, сотні відіграних концертів і вистав, ролі в кіно (самого себе в культовому фільмі «День Радіо» від «Квартету І», «Відторгнення» разом з Богданом Ступкою та ін), довгоочікуваний реюніон 5'nizza, участь у супергрупі «Брюссель», створеної Святославом Вакарчуком, тренерське крісло у найрейтинговішому вокальному шоу країни «Голос Країни», і, як закономірний та заслужений підсумок довгої, копіткої роботи – тисячі проданих альбомів і понад півмільйона слухачів, які відвідали концерти.

Группа

Слухачів, кожен з яких на концертах не випадковий, кожен зі своєю історією, пережитою під пісні Бабкіна.

У вересні 2002 року Сергій Бабкін повертається з фестивалю КаZантип (став тріумфальним для групи 5'nizza) і разом з Сергієм Савенко на студії «М. A. R. T.» за 5 годин одним махом записує 30 пісень, які згодом стануть першими двома сольними альбомами музиканта: «УРА!» та «БІС!».

Саме в цей день і розпочалася історія музиканта і актора Сергія Бабкіна, який всупереч законам шоу-бізнесу, форматів радіостанцій і телеканалів, а тільки завдяки таланту, внутрішньої чесності, вірі з боку рідних і близьких людей, став любим всенародно.

У вересні 2017 року, рівно через 15 років після перших «музичних кроків», Сергій Бабкін відправився в масштабний тур по Україні.

І цей тур для музиканта не тільки спосіб підвести підсумок чергового етапу, але і привід зібратися разом з шанувальниками, щоб сказати їм спасибі за весь шлях, пройдений разом.
 


 

  Полезные ссылки