чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы рекомендует

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
 КОНЦЕРТЫ  ::  ЧЕРКАССЫ

Спектакль «Будьте как дома!» в г. Черкассы

ФИЛАРМОНИЯ г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
29 сентября 2014 г.
г. Черкассы, ул. Крещатик, 194
Черкасская областная филармония
Начало: 19.00
Касса работает с 10-00 до 18-00
Стоимость билетов: 70 - 200 грн.
Справки по тел.: (0472) 50-10-10





Ада Роговцева - живая легенда украинской сцены в последнее время вновь и вновь радует поклонников своим ярким талантом.

Спектакль  «Будьте как дома!»:: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ :: Черкассы


Режиссер спектакля, дочь Ады Николаевны - Екатерина Степанкоа, ученица Ро />
Це буде шквал неймовірних емоцій і досконала музика шалено популярних музикантів.

«Василь на сцені — чарівник гуцульської зовнішності, хоч і подібний на італійця, румуна, цигана чи єврея. Його тендітна юнацька постать після кількох помахів смичка перетворюється в суцільний вібруючий нерв. У несамовитому темпі і малюнку рухається його правиця.

В унісон — витанцьовують балетні ноги, злітає в повітря довге русяве волосся. Він здається без плоті, яка візуально перетворилася в звук, голос, почуття. А скрипка лише провідник отого суцільного чуттєвого нерву, душі, яка має що сказати нам і вміє як сказати. Рвуться струни. Відкидає — і продовжує далі. Ми свідки чуда, нереальності. Не одна душа в залі переживає катарсис... Овації стоячи! Нескінченні виклики!», - так шаленіє публіка від високого градуса емоційної напруги під час виступів Василя Попадюка.
А додайте ще музичну віртуозну гру колективу Papa Duke Band! Оце шаленство! Оце краса! Справжня музична феєрія!



Хто він, цей український маестро зі світовою славою?

Його часто називають «живим нервом», «маестро скрипка», «королем скрипки», «сучасним Паганіні», «золотою скрипкою», однак сам музикант воліє, аби його називали на ім’я та прізвище, скромно заперечуючи будь-які порівняння зі світовими класиками.

Василь Попадюк – неперевершений скрипаль-віртуоз гуцульської зовнішності, кому стоячи аплодують королі і королеви різних країн, мільярдери і шейхи, президенти і прем’єри, українським талантом захоплюються перші особи іноземних держав, дипломати й бізнесмени, багаті й знамениті, досвідчені музиканти, колеги й непідготовлені слухачі.

Волею долі він потрапив до країни Кленового Листа, де завоював серця прихильників музичного мистецтва. Ним захоплюється й пишається українська діаспора американського континенту: «ще один наш феномен!», «ще один українець, який славить свою країну».

Успішний експериментальний проект Василя Попадюка - Papa Duke Band

Гастролюючи світом, Василь Попадюк мав унікальну можливість працювати з найкращими з кращих музикантів різних стильових напрямів. Зі своїми однодумцями, які згодом обєдналися в колектив Papa Duke маестро познайомився на музичних тусовках в Канаді.

«Девід Вейст із Еквадору грає прекрасний блюз. Роббі Ботош і його брат Френк – цигани з Угорщини. Роббі – взагалі унікальна людина. Його в Канаду запросив Оскар Пітерсон, і він згодом переграв з усіма відомими артистами. При цьому він не знає нот! Ще один українець у групі – Віктор Хоменко. Він цікавий тим, що зробив революцію в бас-гітарі: зробив гриф, на якому можуть примусово ховатися лади, – і тоді гітара грає як контрабас.

А ще він зробив унікальну гітару для Девіда Вейста, яка в себе включає чотири гітари: має 18 струн, ряди також ховаються, а струни на неї як металеві, так і м’які. Він сам ці гітари майструє, і на його інструментах грають багато відомих виконавців», - розповідає про учасників бенду Василь Попадюк.

Але всі вони мають щось спільне. І тут не йдеться про національну ідентичність, а про той дух, який зробив їх єдиними. Вони – мультиінструменталісти, а їхній стиль багатонаціональний, який часто називають World Music.
 


 

  Полезные ссылки