чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы рекомендует

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
 КОНЦЕРТЫ  ::  ЧЕРКАССЫ

ІРИНА БІЛИК концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
20 марта 2018 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Касса: (0472) 31-44-16
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 600 - 650 грн.

Грандіозне шоу, найчуттєвіші пісні про кохання, ексклюзивні відео з життя та море безцінних і незабутніх вражень!

Прима українського шоу-бізнесу ІРИНА БІЛИК з новою вражаючою концертною програмою «БЕЗ ГРИМУ. Найкраще. Про кохання»

ІРИНА

Шанувальники довго чекали зустрічі з улюбленою артисткою, і от, нарешті, вона відбудеться!

Нова велика концертна програма «Без гриму. Найкраще. Про кохання» – це збірка пісень, написаних співачкою у різні роки, але об'єднаних однією темою – коханням!

Адже тільки кохання, на думку ІРИНИ БІЛИК, завжди об’єднує серця!
6 березня львівян чекає воістину незвичайна й особлива програма, адже для нового всеукраїнського туру багато зроблено ВПЕРШЕ Й ЕКСКЛЮЗИВНО!

Спеціально підібрана абсолютно нова команда музикантів, що складається зі справжніх профі своєї справи, під стать Королеві української поп-музики, адже всі пісні ІРИНИ БІЛИК повинні відрізнятися ідеальним звучанням, щоб шанувальники сповна насолодилися улюбленими і новими хітами.

Родзинкою шоу стануть нові екзотичні музичні інструменти, які ще ніколи до цього не використовувались у шоу співачки!

ІРИНА БІЛИК, народна артистка України:

- Я вважаю, що саме зараз настав час, коли я можу поділитися зі своєю публікою піснями, які давно чекали свого виходу, а також абсолютно новими композиціями. Це мій скарб, який я хочу дістати зі своєї душі і показати людям. Це буде відверта розмова, діалог між мною і моїми дорогими шанувальниками, у якому я зможу поділитися найпотаємнішим, тим, що я так довго зберігала. Найголовніше - це мої пісні і мої почуття, які завжди оголені... Без гриму...

Новий всеукраїнський тур ІРИНИ БІЛИК стартує 1 лютого, охопить 33 міста і завершиться трьома великими концертами у столичному «Палаці «Україна».

Вперше всі вбрання для концертної програми були створені ексклюзивно для ІРИНИ БІЛИК її подругою, відомим дизайнером Катериною Шаховською.

Це довга і кропітка робота, адже всі костюми, аналогів яким не існує, зроблені вручну! Ниточка до ниточки, камінчик до камінчика… Дійсно невимовна краса буде обрамляти ідеальний вигляд улюблениці публіки!

Ще один сюрприз програми «Без гриму. Найкраще. Про кохання» - ексклюзивні відео з життя ІРИНИ БІЛИК, які можна буде побачити лише на концерті!

Насолоджуючись рідкісними кадрами з особистого архіву, глядачі зможуть зблизитися з артисткою ще більше, поринути у щиросердечну атмосферу і на час усього виступу відчути себе частиною величезної родини!

Зокрема, на екранах вперше можна буде побачити маленького синочка ІРИНИ БІЛИК - Табріза. Саме він дає сили і надихає артистку на творчість!

Незважаючи на щільний графік підготовки до туру, ІРИНА БІЛИК знайшла час порадувати своїх шанувальників і на початку листопада випустила новий кліп «Листья». Лише за перший місяць вражаюче відео набрало більше мільйона переглядів!
 


 

  Полезные ссылки