чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
MONATIK концерт в м. Черкаси

м. ЧЕРКАСИ :: АФіША :: КОНЦЕРТИ :: СПЕКТАКЛІ
24 серпня 2019 року
м. Черкаси, вул. Смілянська, 78
Центральний міський стадіон
Початок: 20:00.
Вартість квитків: 349 - 599 грн.

Дмитро Сергійович Монатік (відомий під псевдонімом MONATIK) – український співак, танцюрист, автор пісень, композитор, учасник шоу «X-Фактор», «Танцюють всі» та «Зоряний ринг».

MONATIK

Без перебільшення король поп-музики і найпопулярніший артист України, MONATIK, вирушить в концертний тур стадіонами України. Графік туру 2019 року включає 10 стадіонів.

Стадіонний тур – це логічне продовження концертної презентації нового суперуспішного альбому мультиартиста: Love It РИТМ. У кожному з 10 міст глядачі почують як нові пісні, так і хіти артиста, що вже стали символами життєрадості, мотивації і світлих думок.

MONATIK – український співак, автор найбільш танцювальних і яскравих пісень, успішний композитор і саунд-продюсер, тренер-переможець проекту «Голос. Діти 4».

Хіти «Vitamin D», «То, от чего без ума», «Кружит», «Вечность» вже стали новою поп-класикою. А цієї весни до них приєднався «Love It РИТМ» – головний танцювальний сингл з останнього альбому, який разом з дивовижним кліпом просто затамовують подих.

Творчість, щирість і самобутність MONATIK гідно відзначені не тільки публікою, а й знаковими нагородами: на рахунку 12 нагород від премій YUNA, ЖАРА Music Awards, ELLE AWARDS та M1 MUSIC AWARDS.

Вхід з дітьми до 6 років – безкоштовний, тільки в сектори і без надання окремого місця, вхід у фан-зону дозволяється лише з 12 років і у супроводі дорослих.


 


 

  Полезные ссылки