чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
Театр Тіней Teulis концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
9 ноября 2018 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Касса: (0472) 31-44-16
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 120 - 350 грн.

Театр Тіней Teulis – це всесвітньо відомий театр тіней, який отримав визнання в багатьох країнах Європи й інших континентів. Постановка театру TEULIS – це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій.

Мистецтво театру має вік в декілька тисяч років, але в останні десятиліття цей жанр переживає відродження і небувалий апгрейд. Театр тіней дивовижно простий в ідеї, і йому підвладні чудеса перетворення. Варто тільки акторові зайти за напівпрозорий екран, як для глядачів починається мультиплікація: темні фігури виростають одна з іншої, змінюються, міняються в розмірах.

Театр

Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна притворить в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете у шоу, що зачаровує, і хореографію, що захоплює дух, які з легкістю полонять Ваше серце...

За останні 4 роки Театр Тіней TEULIS був фіналістом найбільших талант шоу в Італії, Туреччині, Росії, Чехії та Словаччині. Гастролював у Фінляндії, Швеції, Польщі, Чехії, Туреччини. Зовсім нещодавно театр повернувся з Японії, де 35 тисяч глядачів стоячи проводжали артистів.

Театр тіней Teulis презентує в 2018 році нове шоу «Твоя тінь»!

Кожен рік для театру був знаменним по-своєму. Нові форми, технічні рішення і нові можливості. Всіх їх хочеться об'єднати і показати з найкращого боку. Саме тому театр повертається на сцену в цьому році з шоу «Твоя тінь». У ньому будуть включені фрагменти з уже відомих шоу «Королі тіней» і «Вічна історія», а також номери які ви раніше не бачили.

Однак на цьому сюрпризи не закінчується. Також вперше Teulis додасть в шоу взаємодію з глядачем, тому тепер будь-яка людина сидить в залі зможе взяти участь в шоу і вплинути на його розвиток.

Використовуючи живі декорації з тіней можна домогтися неповторної, але простої історії, щоб зрозуміти її без слів, і, в той же час, настільки захоплюючої, щоб зануриться в її події з головою.

Головні герої шоу «Твоя тінь» мріють зняти фільм. Протягом всієї історії вони будуть подорожувати за своїми спогадами, закохуватись і сваритись, щоб потім, в кінці кінців, об'єднавшись, втілити свою мрію.
І, впевнені, після перегляду кожен знайде те, що шукав. Можливо в цей же день, а можливо трохи пізніше, як і герої історії, які заслуговують щасливого фіналу за свою завзятість і сміливість бути собою.

Театр Тіней Teulis доводить, що всі фантазії можна втілити в життя за допомогою тіней людського тіла. Ви поринете в зачаровуюче шоу і захоплюючу дух хореографію, які з легкістю полонять Ваше серце.
 


 

  Полезные ссылки