чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
DZIDZIO концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
29 марта 2017 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 250 - 550 грн.
Справки по тел.: (0472) 45-05-46

Вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах! Їх називають найвеселішим гуртом України і не дарма! Жарти та монологи лідера гурту DZIDZIO вже давно стали крилатими, а жартівливі пісні та відео мають шанувальників навіть за кордоном!

DZIDZIO – мегапопулярний український гурт, що був створений в місті Новояворівськ Львівської області 2009 року. На сьогодні у складі гурту троє веселих музикантів яких надихає чарівна муза – Надя, яка знімається у всіх їхніх кліпах. Гурту DZIDZIO вдалося сколихнути український шоу-бізнес своєю ні на кого не схожою творчістю, оскільки колектив працює в жанрі комедійного антигламурного попу.

DZIDZIO

Факти та події з життя гурту

• У 2011 році гурт DZIDZIO знімає кліпи на пісні «Ялта» і «Сама-сама», які набирають рекордну кількість переглядів на власному каналі гурту в YouTube.

• В 2012 році DZIDZIO виступили на фестивалі Oktoberfest в Мюнхені, результатом чого стала співпраця з австрійським лейблом Balloon Records по створенню реміксів на пісню Das ist Gut Fantastisch.

• В колекції гурту DZIDZIO 20 пісень, 10 кліпів, 6 короткометражних фільмів, мультфільм «Народження легенди», CD-альбоми «ХА-ХА-ХА» та «DZIDZIO ХІТИ», перший в Україні персональний DVD-караоке та USB-кредитка з концертом на «Арені Львів».

• Згідно рейтингу журналу Forbes за 2012 рік гурт DZIDZIO потрапив в ТОП-3 українських інтернет-проривів з кліпом «Каділак».

• 18 травня 2013 року відбувся сольний концерт гурту на стадіоні «Арена Львів», що зібрав більше 25 000 глядачів.

• Телевізійний дебют хлопців з гурту DZIDZIO в якості ведучих шоу «Співай, якщо зможеш» на «Новому каналі» - сезон осінь-зима 2013 року.

• У 2014 році відбувся тривалий стадіонний концертний «Тур єднання» гурту DZIDZIO по містах України.

• 15 листопада 2014 року в Києві в концертному залі STEREO Plaza з аншлагом пройшло велике шоу гурту DZIDZIO зі світловими ефектами та танцювальними постановками, яке мало схвальні відгуки у ЗМІ.

• У грудні 2014 року - січні 2015 року гурт DZIDZIO провів низку благодійних концертів у Польщі та США.

• Наразі гурт DZIDZIO має власний продакшн з виробництва відео-кліпів та фільмів, а також аудіо-студію, та досвід рекламних кампаній із замовниками у різних галузях промисловості та телекомунікаціях.

• Гурт DZIDZIO є номінантом Національної музичної премії YUNA 2013 та YUNA 2014 в категорії «Кращий гурт».
 


 

  Полезные ссылки