чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
ГУРТ MANSOUND концерт в г. Черкассы

ОБЛАСТНАЯ ФИЛАРМОНИЯ г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
15 ноября 2015 года
г. Черкассы, ул. Крещатик, 194
Черкасская областная филармония
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 80 - 240 грн.
Справки по тел.: (0472) 45-01-61

Цього року ManSound відзначить своє «ВЕЛИКЕ» 20-річчя!

Колектив виконає найкращі композиції за роки своєї творчості, а також нові пісні, які музиканти готують спеціально до цієї події. Ви зможете насолодитися яскравим шоу і побачити зоряних гостей, які виконають свої хіти разом c групою ManSound в стилі а'капела.

Черкасская областная филармония ManSound концерт в г. Черкассы


Ювілейний концерт порадує всіх любителів класики, джазу, народних пісень та популярної музики, адже шість вокалістів замінюють на сцені цілий оркестр!

ManSound - український вокальний гурт, який прославився своїм фірмовим акапельним звучанням на весь Світ.

Свій творчий шлях колектив розпочав у 1994 році завдяки талановитому аранжувальнику і композитору Володимиру Міхновецькому - він мріяв вивести український вокальний колектив на Світову сцену, і йомуце вдалося.

Сьогодні ManSound - експерти у своєму жанрі! Вони надихають багатьох починаючих артистів, а їх появи на сцені з нетерпінням очікують багато шанувальників і любителів якісної музики.

Вокальний колектив виступив більш ніж на 70 фестивалях по всьому Світі - від Аляски до Камчатки, від Гонконгу до Норильська. Кожен з восьми альбомів ManSound був номінований за високі досягнення на всесвітній «Акапельний Оскар» - Contemporary A Cappella Recording Awards (CARAS). Після смерті засновника Володимира Міхновецького у 2004 році, вокалісти не припинили роботу.
Вони продовжують досягати вершин та створили фестиваль акапельного співу - «VOCAL ZONE», який був присвячений Володимиру і став першим подібним фестивалем на колишній території СРСР і одним з незвичних заходів в Україні.

У 2006 році ансамбль записав свій варіант гімну України в джазовому аранжуванні, який пролунав у День Незалежності на сцені Майдану Незалежності на всю Україну.
 


 

  Полезные ссылки