чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
Філо Машадо (Filo Machado) концерт в г. Черкассы

ФИЛАРМОНИЯ г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
17 марта 2013 года
г. Черкассы, ул. Крещатик, 194
Черкасская областная филармония
Начало: 18:00
Касса работает с 10-00 до 18-00
Стоимость билетов: 30 - 80 грн.
Справки по тел.: (0472) 450161

Интернет-сайт филармонии: http://filarmonia.ck.ua

Filo Machado Quartet (Сан-Пауло - Бразилія).
На розігріві Cherkassy Jazz Quintet Сергія Крашеннікова.

Відомий вокаліст, гітарист та композитор сучасної бразильської босанови – Філо Машадо (Filo Machado).

Афиша Черкассы. Filo Machado Quartet, Філо Машадо


Музикант Філо Машадо відомий попередньою співпрацею з Michel Legrand, Paul Mauriat, Jon Hendricks, Jane Duboc, Ivan Lins, Leny Andrade, Tito Madi, Joyce, Raul de Souza, Hermeto Paschoal, Johnny Alf, Tim Maia та Flora Purim.



У 2001 Філо Машадо брав участь у записі відомого ювілейного концерту «40 років босанови», який був удостоєний премії Grammy в номінації «Кращий альбом латино-джазу». Пізніше, у 2002 році, Філо Машадо записав альбом Porto Seguro – Brasil, слідом за ним у 2003 році вийшов у світ альбом F to G (Brasil/Japan) з Guennoshin, а вже у 2004 році було записано Jazz de Senzala.

У 2005 році Філо Машадо розпочав запис альбому “Tom Brasileiro” разом зі співачкою Cibele Codonho, у якому він представив твори відомого бразильського композитора Антоніо Карлоса Жобіма. Саме ці композиції і лунатимуть в клубі Picasso 23 листопада 2010р.

Новий проект ”SOUNDS OF BRAZIL”з яким власне і приїде Filo Machado, утворився в Нью-Йорку у травні 2010 року у наступному складі: Duduka Da Fonseca, Helio Alves та Ark Ovrutski.

Дудука да Фонсека (Duduka da Fonseca) – барабани. Дудука да Фонсека свого часу записувався і грав з Antonio Carlos Jobim, Astrud Gilberto і Herbie Mann. Не менш продуктивною була його співпраця з відомими музикантами Claudio Roditi, Joanne Brackeen, Eddie Gomez, John Scofield, Joe Henderson, Gerry Mulligan, Jorge Dalto, Dom Salvador, Mario Adnet, Paulo Jobim, Jacques Morelenbaum, Lee Konitz, Toshiko Akiyoshi, Phil Woods, Emily Remler, Nana Vasconcelos, Nancy Wilson, Slide Hampton, Kenny Barron, TomHarrell та іншими.

У 2002 році Дудука да Фонсека випустив перший сольний альбом Samba Jazz Fantasia, який був номінований на премію Grammy як кращий латино-джазовий альбом.

Хеліо Альвес (Helio Alves) – фортепіано. Музикант співпрацював із Joe Henderson, Yo-Yo Ma, Paquito D’Rivera, Gato Barbieri, Dave Samuels, Airto Moreira & Flora Purim та Oscar Castro-Neves.

Арк Овруцький (Ark Ovrutski) – контрабас, бас-гітара. Бенд-лідер, контрабасист і композитор, лауреат багатьох джазових фестивалів.
 


 

  Полезные ссылки