чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
Гурт «The Hardkiss» концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
14 апреля 2019 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Касса: (0472) 31-44-16
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 550 - 850 грн.

Залізна ластівка — третій студійний альбом українського гурту The Hardkiss, представлений 19 вересня 2018 року.

Особливістю альбому стали вірші вокалістки Юлії Саніної, які можна почути серед композицій.

За словами учасників гурту, робота над цим альбомом тривала 2 роки. Платівка складається із 13 пісень та 4 віршів, більшість із яких є україномовними.

Певний початок творчості українською гурт заклав 21 лютого 2017 року — у Міжнародний день рідної мови — представивши композицію «Антарктида».

The

Ігор Панасов, головний редактор «Karabas Live», у своєму огляді «Залізної ластівки» зазначив, що великий потенціал формули «The Hardkiss українською» був помітний ще раніше: єдина україномовна пісня «Прірва» із альбому «Stones And Honey» стала популярнішою, ніж всі інші 18 пісень цього альбому на сервісі «SoundCloud»; далі був запис народної пісні «Ой, де ти йдеш» у рамках проекту «Атмосфера Крушельницької», а також кульмінаційні рядки пісні «Helpless», із якою гурт брав участь у відборі на «Євробачення».

21 липня 2017 року гурт представив дебютний сингл «Журавлі», а також музичне відео на цю композицію. Кліп одразу став набирати шаленої популярності, і перетнув позначку у 10 мільйонів переглядів на YouTube.

Ця пісня принесла гурту премії «Yuna» і «Золота Жар-птиця», а також «допомогла» вибороти «M1 Music Awards 2017». Цікавим є те, що ця пісня не є певним «плановим» результатом діяльності гурту, адже була написана за 20 хвилин у готельному номері під час турне вокалісткою Юлією Саніною: «Перш ніж слухати нову пісню, перекресліть все те, до чого ви звикли раніше, те, що ви знаєте про The Hardkiss та очікуєте від нас у музичному плані.
Адже «Журавлі» – це дуже несподівана пісня, яка швидко народилася і так само швидко була записана нами. Вона дуже ніжна, натуральна, та, особисто для мене, символізує близькість з природою. У ній мінімум інструментів та максимум почуттів!»

Ще дві пісні українською мовою гурт представив восени 2017 року та навесні 2018 року - композиції «Кораблі» та «Мелодія» відповідно.

Після появи цих синглів стало остаточно зрозуміло, що звучання та стиль гурту у новій платівці дещо зміняться. Юлія Саніна порівнює цю платівку з «цілісним коконом, в якому панує своя атмосфера».

«Лірика стала інтимнішою, звучання треків більш електронним, а більша частина матеріалу – україномовні композиції.

Серед нових пісень кожен знайде історію про себе і для себе.
 


 

  Полезные ссылки