чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
Національний балет Грузії «Сухішвілі» концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
14 марта 2018 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 300 - 700 грн.
Касса: (0472) 31-44-16

Національний балет Грузії «Сухішвілі» Черкаси концерт

«Спробуйте підстрибнути, згуртувавшись в повітрі. Потім впадіть на підлогу прямо на коліна і знову підскочте, щоб повторити все знову і знову! Виконайте обертання на пальцях в м'яких чоботях з такою швидкістю, щоб ніхто не розгледів вашого обличчя. І тут же обертайтесь на колінах по периметру сцени.

Зачаруйте прекрасних дам, спокійно і грайливо спостерігаючих за вашим сміливим танцем, мета якого – завоювати їх прихильність».

Чари з Грузії

«Дві з половиною години пролітають наче секунди, перш ніж ти встигаєш вирішити, на що звернути особливу увагу, ніж захоплюватися більше – музикою, приголомшливими костюмами, майстерністю або неймовірною технікою танцюристів, багатими традиціями Грузії».

Національний балет Грузії «Сухішвілі» був заснований в 1945 році Іліко Сухішвілі та Ніно Рамішвілі. У Грузії це був перший професійний танцювальний ансамбль, на прикладі якого створювалися всі наступні. У 30-х роках минулого століття народного танцю як такого в Грузії не існувало.

Були ансамблі пісні і танцю Східної Грузії, Західної Грузії – п'ять-шість осіб і репертуар з кількох танців. Великих колективів і масштабних постановок в Грузії не було, вони з'явилися лише разом зі створенням ансамблю під керівництвом Іліко Сухішвілі. Завдяки старанням родини Сухішвілі мистецтво національного танцю Грузії стало активно розвиватися і завойовувати популярність.

Іліко і Ніно зробили свою мрію реальністю: грузинська культура танцю отримала світове визнання, а молоді люди стали партнерами не тільки на сцені, але і в житті, їх справу продовжили діти, а тепер і онуки.

 


 

  Полезные ссылки