чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
Ірина Федишин концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
1 декабря 2017 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 150 - 380 грн.
Справки по тел.: (0472) 31-44-16

Феномен популярності деяких артистів в нашій країні важко пояснити. Ірина Федишин - одна з таких. Її музика,зачаровує та піднімає настрій, народ на неї валить натовпами. З якого боку не підходь до цієї загадки - відповіді не знайти. Хіба що сходити на концерт.

Ірина

Ірина Федишин, майстерно поєднує сучасну динамічну поп-музику і традиції українського народу. Своєю щирістю співачка стрімко завойовує серця українських і навіть європейських глядачів.

Її пісні активно ротуються на всіх радіостанціях, а на концертах – завжди повні зали.ЇЇ відео мають міліонні перегляди в інтернеті . Ірина Федишин є автором більшості пісень, які виконує. Сьогодні у її творчому доробку чимало яскравих кліпів, шість успішних альбомів: «Твій Ангел», «Україна колядує», «Пароль», «Україна колядує - Нове» та "Цвіте калина","Ти тільки мій" які розійшлися чималими тиражами.

Українці скучили за щирістю та за змістовними піснями, тому популярність Ірини Федишин сьогодні стрімко зростає!

Разом зі своєю прекрасною командою, Ірина Федишин ретельно продумує кожен свій виступ, щоб подарувати прихильникам найкращі враження і чудовий настрій.

Тому кожен її концерт перетворюється на феєричне свято - яскраве шоу з колоритними костюмами, неординарною сценографією, цікавими танцями, видовищними постановками номерів, і світловим шоу. Та перш за все - чудовим виконанням унікальних душевних та запальний пісень.

Велика кількість артистів балету на одній сцені. Яскраві номери над якими працюють найкращі режисери українських телепроектів.
 


 

  Полезные ссылки