чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
LOBODA концерт в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ

13 ноября 2015 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: 250 - 850 грн.
Справки по тел. : (0472) 45-05-46


LOBODA. Всеукраїнський тур «Пора домой»!

Цієї осені LOBODA вирушить в тур по містам України зі своїм новим шоу «Пора домой».

Шлях творчої людини – це лабіринт. Це тисячі пройдених доріг, сотні подоланих кордонів та нескінченність злітної смуги, завдяки якій хтось прямує вгору, а хтось стрімко падає вниз. Життя артиста – це шлях випробувань: оплесками, скандалами, чутками, грошима, заздрістю. Знайти єдиний вихід, що веде до світла, до народної любові, – це і є шлях додому.

Сенс життя людини, яка виходить на священну сцену, осяяна світлом рамп, – віднайти саму себе в очах тих, хто знаходиться по той бік.

LOBODA – це яскраве, незабутнє шоу, шалена енергетика, сяючі очі та справжня харизма, яка відчувається у найдрібніших деталях та особливо у погляді. Її концерти – це емоційне напруження у кращих традиціях культових рок-артистів, які не тільки співають, але й існують та помирають в кожній композиції.

LOBODA, з властивою їй відсутністю страху, створила шоу, у якому об’єднала всі трофеї свого складного творчого життя та відкрила душу в неймовірно драматичних композиціях, що стануть великою несподіванкою навіть для постійних прихильників.
Її глибокі, дуже особисті пісні з блискавичною швидкістю перетворилися на гімн мільйонів жінок, та, як і раніше, посідають перші позиції музичних чартів.

Сьогодні музика LOBODA – це нескінченний калейдоскоп хвилювань, радощів та втрат. Це кохання на межі, це подолання босоніж шляху, вкритого гострим склом, це тонка іронія та відверта зневага загальноприйнятих упереджень.

Харизматична і справжня, вона продовжує говорити на теми, які зазвичай оминають у інтерв’ю. Вона не має страху перед табу та руйнує будь-які стереотипи. Вона співає для всіх, але в той самий час кожен слухач залишається з нею наодинці, відчуваючи потужний потік енергії, змінюючись на краще, знаходячи себе. Повертаючись додому.



LOBODA та її команда не поспішають відкривати секрети нового шоу. Це свідоме рішення зумовлене прагненням уникнути шаблонних закликів та непотрібних описів. «Ми вирішили залишити все під завісою таємниці, але не заради інтриги, а тому що не маємо бажання розповідати про те, що не можна висловити словами.

Я тільки натякну, що буду жити і світитися разом з кожним, хто завітає на мій концерт. Ми разом пройдемо наш довгий шлях додому, і я запевняю, це буде незабутня подорож», - говорить LOBODA.
 


 

  Полезные ссылки