чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
IV-й Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Маніфест Вулиці-2012» у м. Черкаси


Інтернет-сторінка «Маніфест колектив DZIDZIO почав підкорювати інші точки земної кулі. І в 2011 році Дзідзьо нарешті поїхав в гості до своєї мами в Іспанію, де відбулися зйомки кліпу на пісню «Сама-сама».

Влітку 2012 року була проведена прем’єра кліпу на пісню «ХА-ХА-ХА» в столичному клубі Byblos, що розбудила весь сплячий Київ цікавою неординарною програмою і позитивним настроєм.

<a href="http://www.linkedtube.com/3D5Yi_d19Mcf894ab43d900c8465f05edee5686efa7.htm" rel="nofollow">LinkedTube</a>


До презентації кліпу гурт DZIDZIO залучив максимум технічних ноу-хау: було проведено кілька веб-конференцій на відомих порталах та радіостанціях, величезна інтернет-аудиторія спостерігала за концертом он-лайн на офіційному каналі гурту в YouTube, а також було випущено App-програму гурту для iPhone.

Восени 2012 року DZIDZIO відвідали щорічний Oktoberfest в Мюнхені, де хлопці спілкувалися з місцевими поціновувачами пива і музики, а також гостями фестивалю зі всього світу, які були вражені і запам’ятали гурт завдяки яскравим костюмам в стилі Oktoberfest і живому виконанню пісень!

У листопаді 2012 року креативні DZIDZIO та їх команда випустили вибухово-позитивний і яскравий дебютний CD альбом під назвою «ХА-ХА-ХА», що вже впевнено підкорює музичний ринок України.
 


 

  Полезные ссылки