02.01.2018 :: Вистава «Ніч перед Різдвом» в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
13 января 2018 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Начало: 18-00.
Стоимость билетов: 50-200 грн.
Телефон для справок: (093) 295-70-01

Шлях до серця дівчини лежить через... черевички. Коваль Вакула, який напередодні Різдва втратив від кохання здоровий глузд, вирішує у будь-який спосіб здобути черевички, які носити цариця, й розтопити крижане серце своєї Оксани.

Вистава

Передріздвяна ніч приховує в собі дива, й вабити незвичайними пригодами, які збуваються. Тут і колоритна Солоха зі своїми любовними походеньками з Чортом, Дяком, Головою та Чубом. Містичний характерник Пацюк, який має блат із самісіньким пеклом, козаки з Січі і навіть Цариця, яка таки дарує Вакулі черевички із золота.

Красива казка про шалене кохання з яскравими масовими сценами, піснями, танцями, іскрометним гумором, колядками, різдвяним вертепом, неймовірно казковою сценографією. Не поспішайте занурюватись у зимові, безрадісні будні, адже свята тількі починаються!

Найграндіозніше театральні втілення творчої спадщини великого Гоголя.Вистава «Ніч перед Різдвом» (за мотивами повісті «Вечори на хуторі поблизу Диканьки») у постановці видатного режисера Андрея Бакірова.

На сцені більш ніж 30 акторів, шикарні костюми і декорації, національний колорит і безліч сюрпризів.

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (093) 295-70-01
Адрес Вашего сайта