22.10.2013 :: Гуппа "Лесоповал" в г. Черкассы

ДК "ДРУЖБА НАРОДОВ" г. ЧЕРКАССЫ :: АФИША :: КОНЦЕРТЫ :: СПЕКТАКЛИ
17 ноября 2013 года
г. Черкассы, бул. Шевченко, 249
ДК "Дружба народов".
Начало: 19-00.
Стоимость билетов: от 80 грн.
Касса работает с 10-00 до 18-00
Справки по тел.: (0472) 50-10-10



Цей культурний оазис зможе вгамувати естетичну спрагу шанувальників пристойної, душевної пісні, всіх тих, хто має бездоганний смак і почуття стилю.
Сторіччя тому кабаре було аналогом сучасних модних клубів та тусовок, а музична складова концертів гармонійно поєднувала такі тодішні актуальні напрямки, як традиційний джаз, міський романс та оперета, - розповідає Олег Скрипка.

- Пізніше в рамках жанру була сформована естетика бродвейських мюзиклів, різноманітних еротичних шоу та навіть рок-н-ролу, адже саме з кабаре пішла традиція "танців на п'яних столах".
Ось чому саме сьогодні, у часи шаленої еклектики, мені здалось надзвичайно цікавим спробувати відродити цей жанр, але вже за допомогою сучасних музичних форм".

Перше відділення шоу-програми складається з пісень корифея української естрадної пісні 30-х - 40-х років Богдана Весоловського, які увійшли до нового сольного альбому Олега Скрипки "Жоржина".

Свого часу під цю музику витанцьовувала вся галицька та буковинська молодь, і тільки тепер київські паничі та панянки матимуть змогу й собі насолодитись елегантністю, витонченістю та світлим гумором пісень нашої музичної спадщини.

У другому відділенні прозвучать вічнозелені світові та українські шлягери "Tombe La Neige", "Hotel California", "Fever", "Черемшина", тощо, а також найвідоміші хіти ВВ ("Весна", "Танці", "День Народження") в несподіваних джазових обробках.
Адрес Вашего сайта