чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы рекомендует

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
 БИБЛИОТЕКИ  ::  ЧЕРКАССЫ

ЧЕРКАССКАЯ ОБЛАСТНАЯ БИБЛИОТЕКА ДЛЯ ЮНОШЕСТВА им. В. СИМОНЕНКО
Черкаська обласна бібліотека для юнацтва імені Василя Симоненка створена в 1977 році. Входить в систему бібліотек Міністерства культури і туризму України. Підпорядковується управлінню культури і туризму Черкаської облдержадміністрації.
Бібліотека має статус спеціалізованої, діяльність якої зорієнтована на інформаційні потреби юнацтва та молоді віком від 15 років, є науково-методичним центром для публічних бібліотек області з питань обслуговування юнацтва. Бібліотечні інформаційні ресурси універсальні за змістом, налічують понад 180 тисяч документів на різних носіях, в т.ч. – 260 назв періодичних видань. Розгалужений довідково-бібліографічний апарат, який включає в себе різноманітні енциклопедії, довідники, словники, каталоги і картотеки, дає змогу знайти відповіді на різноманітні запити юнаків і дівчат, а наявний електронний каталог робить пошук інформації швидшим і поглибленим. Для користувачів бібліотеки працює Інтернет-центр. Надаються додаткові платні послуги по високоякісному ксерокопіюванню, звукозапису музичних та літературних творів тощо.
Щороку бібліотека обслуговує понад 16 тисяч користувачів. В структурі бібліотеки функціонують 7 відділів та 2 сектори.
Пріоритетами діяльності визначено: інформаційна підтримка освіти та творчих здібностей юнацтва, формування їх загальної та інформаційної культури, вплив на правову та екологічну просвіту, популяризація знань про історію та культуру рідного краю, країни, світу.
Бібліотека реалізує власні довгострокові цільові програми „Моя мала Батьківщина”, „Жива планета”, „Гармонія взаємин”. Для юнаків і дівчат діють об’єднання: соціально-адаптаційний клуб „Пізнай себе”, клуб цікавих зустрічей „Візит”, літературно-мистецька вітальня „Сім муз”, школа пізнання „Гармонія”, відеолекторій „Сінема”. Активно підтримується міський клуб для молоді з обмеженими фізичними можливостями „Товариш”.
Бібліотека займає досить вагому нішу в соціокультурному середовищі міста Черкаси і області, вона є інформаційним та культурно-дозвіллєвим центром для молоді. Тут часто проводяться презентації нових книг, літературні та мистецькі вечори, творчі вечори та виставки молоді, зустрічі з письменниками, науковцями, психологами, правознавцями і іншими цікавими особистостями.
Партнерами бібліотеки є понад 80 різних організацій. Це – заклади освіти, державні молодіжні організації, творчі спілки, громадські та військові організації, правоохоронні заклади тощо.
Творчий колектив бібліотеки відкритий до позитивного партнерства.

Директор бібліотеки - Олена Антонівна Федоренко, тел. (0472) 37-65-00

Фотогалерея г. Черкассы >>>






Информационная поддержка: информационно-деловой Интернет-портал www.elit.ck.ua г. Черкассы - WEB-дизайн, создание Интернет-сайтов, техническая и информационная поддержка Вашего сайта в сети, Интернет-реклама, маркетинговые услуги по продвижению товаров и услуг в сети Интернет.
Мультимедийные обучающие курсы по работе на компьютере-Ваш путь к компьютерной грамотности.
Доступно, комфортно, эффективно.
Скачать бесплатные уроки на свой компьютер.

Конт. тел. (0472) 38-35-63
 


 

  Полезные ссылки