чаї з диких трав ОРИГІНАЛЬНІ ПОДАРУНКОВІ НАБОРИ З ЧАЄМ. НАТУРАЛЬНІ АВТОРСЬКІ ДУХМЯНІ ЧАЇ З ДИКИХ ТРАВ. 🍵

ДБАЙЛИВО ЗІБРАНО ДЛЯ ВАС В ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТИХ КУТОЧКАХ УКРАЇНИ


Резработка сайтов, веб-дизайн    

главная

 

недвижимость

 

работа

 

финансы

 

туризм

 

авто

 

сми

 

афиша

 

ваш дом

 

рестораны

 

магазины

 
 
 
Поиск по сайту:   
 
   

  Разделы сайта

 

 

  Справка

 

  Черкасские новости

 
 

  Афиша Черкассы рекомендует

 
Создание сайтов, веб-дизайн, раскрутка
 БИБЛИОТЕКИ  ::  ЧЕРКАССЫ

ОБЛАСТНАЯ БИБЛИОТЕКА ДЛЯ ДЕТЕЙ им. О. КОШЕВОГО г. ЧЕРКАССЫ
Бібліотека є обласною книгозбірнею творів для дітей на паперових та електронних носіях, регіональним центром рекомендаційної краєзнавчої бібліографії для дітей, аналітико-консалтингової та організаційно-методичної допомоги бібліотекам області, координації і кооперування їхньої діяльності в обслуговуванні юних читачів.
Бібліотека надає послуги з обслуговування всіма наявними видами документів читачам-дошкільникам, учням 1-9 класів та організаторам дитячого читання (батькам, вчителям, бібліотекарям тощо). В читальних залах послугами бібліотеки може скористатися будь-хто з мешканців міста та тимчасово перебуваючих в ньому. Щороку всіма відділами бібліотеки обслуговується понад 26 тисяч користувачів.
З метою популяризації книги бібліотека застосовує усні та наочні форми роботи, як масові так і індивідуальні. Зокрема, в бібліотеці організовуються книжкові виставки, тематичні полиці, проводяться літературні ранки, вечори, свята, презентації книг та творчості письменників, огляди, бесіди та багато інших за формою і різноманітних за тематикою заходів.
До послуг читачів - електронний каталог бібліотеки, який нараховує понад 80 тисяч записів, та доступ до інформаційних ресурсів інших бібліотек через мережу Інтернет.
Для юних читачів в бібліотеці працюють об'єднання за інтересами, зокрема: літературно-творчий гурток „Пегасик”, драматична студія "Витівник", гурток декоративно-прикладного мистецтва "Берегиня", самодіяльний ляльковий театр „Грайлик”, клуб допитливих дітей "Чомусики", лекторії "Світ музики", "Школа ввічливості", "Джерельце".
Всі основні послуги надаються користувачам бібліотеки безкоштовно.

Фотогалерея г. Черкассы >>>





Информационная поддержка: информационно-деловой Интернет-портал www.elit.ck.ua г. Черкассы - WEB-дизайн, создание Интернет-сайтов, техническая и информационная поддержка Вашего сайта в сети, Интернет-реклама, маркетинговые услуги по продвижению товаров и услуг в сети Интернет.
Мультимедийные обучающие курсы по работе на компьютере-Ваш путь к компьютерной грамотности.
Доступно, комфортно, эффективно.
Скачать бесплатные уроки на свой компьютер.

Конт. тел. (0472) 38-35-63
 


 

  Полезные ссылки